Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr
Τώρα, όλοι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν τη γνησιότητα των αποδείξεων, που λαμβάνουν στις συναλλαγές τους, αρκεί να κατεβάσουν την εφαρμογή, appodixi, στο κινητό τους. Σημειώνεται ότι το «μπόνους» που μπορεί να κερδίσει κάποιος είναι μέχρι και 2.000 ευρώ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), με επίσημη ανακοίνωσή του, εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του προϊόντος ΚΕΤΟBLACK premium, το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως συμπλήρωμα διατροφής για την απώλεια βάρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Σημαντική μείωση στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας για τον μήνα Οκτώβριο ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία που εξήγγειλαν σήμερα τα Σωματεία Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ «γιατί δεν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες προϋποθέσεις κήρυξης της απεργίας».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκαν πριν από λίγη ώρα στη Βουλή τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων στη βάση των εξαγγελιών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 21, 29, 31, 41, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 10

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη καθορίζονται οι νέες ειδικότητες για τον προσωπικό γιατρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και με τη... «βούλα» ανάμεσα στις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου βρίσκεται πλέον η Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιό του συζητήθηκε το θέμα που έχει ανακύψει αναφορικά με την παράτυπη όπως υποστηρίζεται μετά από αυτοψία, διαχείριση της μαρίνας της Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάβαμε την ακόλουθη επιστολή την οποία και δημσοσιεύουμε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos