Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Σύμφωνα με την έκθεση του UNEP, μια βαμβακερή σακούλα πρέπει να χρησιμοποιηθεί 50 έως 150 φορές για να έχει μικρότερο αντίκτυπο στο κλίμα σε σύγκριση με μια πλαστική σακούλα μιας χρήσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «Engineered Arts», που αυτοαποκαλείται ως ο «κορυφαίος σχεδιαστής και κατασκευαστής ανθρωποειδών ρομπότ ψυχαγωγίας» του Ηνωμένου Βασιλείου, παρουσίασε βίντεο με τις απίστευτες αντιδράσεις του ρομπότ της.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το υδατοδρόμιο Πάτρας είχε ήδη αδειοδοτηθεί με το Ν.4146/13 από το Μάιο του 2017 κατόπιν συνεργασίας του «Οργανισμού Λιμένος Πατρών Α.Ε.» με την ανάδοχο εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη προκάλεσε η προσπάθεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη να κεφαλοποιήσει πολιτικά την τραγωδία των Τεμπών υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για το δυστύχημα και αναζητεί «σανίδα σωτηρίας» στην σύμβαση ασφάλειας και τηλεδιοίκησης που δεν ολοκληρώθηκε το 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Με το πρωτάθλημα να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία καλό θα ήταν να θυμηθούμε τι θα ισχύσει από φέτος γύρω από τα πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Μακάμπι στο κατάμεστο ΣΕΦ και έχοντας κερδίσει με το ίδιο σκορ στο Τελ Αβίβ κατέκτησε πανηγυρικά τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε στην Πάρο το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας, κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να είναι ανεξάρτητη, να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, να έχει αξιώματα, να νιώθει ίση και φυσικά… να νιώθει όμορφη και λαμπερή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για τα ποσά που θα δώσει στις οικογένειες των νεκρών, σε τραυματίες και νοσηλευόμενους - Χαρακτηρίζει «προκαταβολές» τα ποσά υπό την έννοια ότι οι αποζημιώσεις καθορίζονται από τα δικαστήρια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αστοχείς χαρακτηρισμούς εις βάρος της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr, προέβη σε ανάρτησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος, Έπαρχος Πάρου – Αντιπάρου και περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπιζάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos