Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Υπέβαλαν παραίτηση στις 8 Φεβρουαρίου για το θέμα των «καλλιτεχνικών σπουδών»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Κυκλάδες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά, μετά την άτυχη ήττα της πρεμιέρας από τα Δωδεκάνησα, αλλά έχουν μαθηματικές μόνο ελπίδες, καθώς από φέτος άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής και προκρίνεται μία μόνο ομάδα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 16:55

Προελαύνει η Κ14 των Κυκλάδων.

Σε ένα ματς όπου η διαφορά των ομάδων ήταν τεράστια, οι Κυκλάδες έβαλαν 11 γκολ και είχαν 5 δοκάρια απέναντι στην αδύναμη Σάμο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα μπάσκετ του ΓΕΛ Πάρου υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Δ. Λαθούρη, δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η δράση SmartReadinessVoucherScheme, η οποία προβλέπει την παροχή επιδότησης συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ, με στόχο να «πιάσει» η Ελλάδα τους μέσους όρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ό,τι αφορά τη διαθεσιμότητα και διείσδυση των ευρυζωνικών δικτύων υπερ-υψηλών ταχυτήτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε προεκλογική περίοδο - έστω και άτυπα - έχουν μπει πλέον τα κόμματα μετά την ανακοίνωση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά βήμα - βήμα τη διαδικασία της αίτησης ετεροδημότη στο gov.gr για τις εκλογές 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου –Δήμου Φολεγάνδρου - Δήμου Ιητών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Attica Α.Ε. Συμμετοχών (Attica Group) ανακοινώνει τη συμφωνία για την απόκτηση του φορτηγού – οχηματαγωγού( Φ/Γ-Ο/Γ) πλοίου Clementine από την εταιρία CldN Ferries NV έναντι συνολικού τιμήματος Ευρώ 13,4 εκατ. τοις μετρητοίς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, περισσότερο ενδιαφέρον έχουν τα 4 ματς της EuroLeague, μεταξύ των οποίων και η υποδοχή της Βιλερμπάν από τον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο, αξία έχει το ποντάρισμα στον προημιτελικό του Γυναικείου Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos