Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 4, 8, 12, 38 και Τζόκερ το 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή την ψήφιση διάταξης που ικανοποιεί το επείγον αίτημα των Επαγγελματιών ΤΑΞΙ στα νησιά, σχετικά με την αντικατάσταση των Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ αυτοκινήτων με καινούργια ή μεταχειρισμένα -έως 3ετών- επιβατηγά αυτοκίνητα από έξι έως εννέα θέσεων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις  5,8 μονάδες καταγράφει πλέον η  Metron Analysis την διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση ψήφου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακτά σημαντικό προβάδισμα 17 μονάδων έναντι του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προχωρούν με εντατικό ρυθμό οι τεχνικές εργασίες αντικατάστασης της μετώπης στο κεντρικό λιμάνι της Πάρου στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γραφείο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με ανακοίνωσή του για τους κινηματογράφους «Ιντεάλ» και «Άστορ» διευκρινίζει τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βάσει της δυνατότητας που μας δίνει η νομοθεσία καταθέσαμε σήμερα 30 Μαρτίου αίτημα σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρεις άνθρωποι πέθαναν από έναν μυστηριώδη ιό που προκαλεί ρινορραγία στο Μπουρούντι της Δυτικής Αφρικής.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου πήρε την απόφαση για τη μετεγκατάσταση του Ωδείου από το χώρο που στεγάζεται από το 1984 σε κτήριο το οποίο βρήκε η ΚΔΕΠΑΠ με την υπ’αριθμό ΑΔΑ Φ6ΠΛΟΡΔΩ-8Σ3 δημόσια μειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία και μίσθωσε με τα ΑΔΑ συμβόλαια 9ΖΘ0ΟΡΔΩ-Φ76 και 6ΥΡ0ΟΡΔΩ-ΘΥΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos