Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 11:44

Το «Τζάμπολ Αγάπης» στην Προεδρική Φρουρά

Την Τρίτη 10-09-2024, δεκαοχτώ παιδιά από το «Τζάμπολ Αγάπης», μαζί με τους συνοδούς τους και τον δημιουργό και εμπνευστή Ιωάννη Τσουμπρή, επισκέφθηκαν την Προεδρική Φρουρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 11:28

Παροχή συνδρομής σε λουόμενη στη Φολέγανδρο

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Φολέγανδρου ότι στην παραλία «ΛΙΒΑΔΑΚΙ» Φολέγανδρου βρίσκεται μία αλλοδαπή γυναίκα (υπήκοος Γαλλίας) με πιθανό κάταγμα καρπού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα καταστατικά των κομμάτων δεν τα εξηγούν οι συνταγματολόγοι σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Παύλος Πολάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ΚΑΔ στον Τουρισμό που εντάσσονται στην ψηφιακή κάρτα εργασίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη λήξη του πρόσφατου -και ίσως μοναδικού- debate ανάμεσα στην Καμάλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ, μια θεωρία συνωμοσίας άρχισε να εξαπλώνεται στα social media, εστιάζοντας στα σκουλαρίκια της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τον 78χρονο που είχε εξαφανιστεί στην Κωνσταντινούπολη και η οικογένειά του αγωνιούσε για την τύχη του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Οι υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Παπαθανάσης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, Τάκης Θεοδωρικάκος και Όλγα Κεφαλογιάννη θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου σχετικά με την εξειδίκευση των μέτρων στήριξης της επιχειρηματικότητας και της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων στον πρωτογενή τομέα, στην μεταποίηση και στον τουρισμό"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αρχές της Βόρειας Κορέας δημοσίευσαν για πρώτη φορά σήμερα εικόνες από εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου με την ευκαιρία επίσκεψης εκεί του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Παντελής Θαλασσινός ερμηνεύει το τραγούδι «Στο σχολείο», σε στίχους του Γιώργου Διαμαντόπουλου και μουσική του Θανάση Κατεργάρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε στα 36 του χρόνια ο Ίλια Γέφιμτσουκ, ο bodybuilder που συχνά αποκαλούνταν «ο πιο τερατώδης bodybuilder του κόσμου», μετά από καρδιακή προσβολή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos