Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Η Λούζα Μυκόνου παρασκευάζεται σε αυτό το νησί των Κυκλάδων, που ήταν από τα πρώτα που αναπτύχθηκαν τουριστικά, αφού ήδη από τη δεκαετία του 1960 συνέρρεαν μαζικά τουρίστες προς το νησί.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η θαλαμηγός MBRACE του θρύλου του NBA, Μάικλ Τζόρνταν, βρίσκεται αγκυροβολημένη στο λιμάνι της Σούδας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σήμερα οι ανακοινώσεις του υπουργείου για την στήριξη των καταναλωτών - Νέο άλμα στην χονδρεμπορική στα 215 ευρώ ανά μεγαβατώρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 08:47

Θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό BC3, στο τάι μπρέικ για να φτάσει τα επτά μετάλλιο συνολικά σε πέντε συνεχόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες από το 2008.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας όπου ο αναβάτης μίας μηχανής έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση που είχε με ένα αστικό λεωφορείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μέλη της σπείρας Βουλγαρικής καταγωγής, μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες στην περίπτωση της 63χρονης που διαμένει στην Σαντορίνη, με το πρόσχημα την ανάγκη επείγουσας χρηματικής βοήθειας για τη διευθέτηση των υποτιθέμενων ζητημάτων, της ζήτησαν να μεταφέρει τα χρήματα σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 50 έως 350 ευρώ την ώρα κυμαινόταν ο τιμοκατάλογος για τα ερωτικά ραντεβού των γυναικών με καταγωγή κυρίως από τη Βραζιλία που τους έκλειναν τρεις άνδρες από τη Γερμανία οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει κάτοικοι Μυκόνου καθώς.... οι δουλειές πήγαιναν καλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos