Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη στη νέα ανακοίνωση του Χαρ. Κόκκινου

12 Φεβρουαρίου 2015 23:27

«Ο κ. Κόκκινος συνεχίζει το κακής ποιότητας μελόδραμα της δήθεν θυματοποίησής του! Με θράσος καρδιναλίων απαγορεύει στους περιφερειακούς συμβούλους να εκφράσουν άποψη

και μιλά για ενορχηστρωμένη λασπολογία εναντίον του, ποιος; Ο άνθρωπος που επί ένα μήνα τώρα έχει χύσει τόνους μελάνι σε ανακοινώσεις και ύβρεις εναντίον της παράταξης, σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων αλλά και προσπάθειας επιτάχυνσης της ρήξης που επιδιώκει, για λόγους που εκείνος γνωρίζει καλά.

Προς τον κ. Κόκκινο κάποιες επισημάνσεις:

Δεν τον εξέλεξαν οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου όπως ισχυρίζεται. Η θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη του δόθηκε από τον άνθρωπο που σήμερα αμφισβητεί και υπονομεύει. Γλύτωσε έτσι από την ετυμηγορία της κάλπης. Και ο νοών νοείτο.

Θα είχε ενδιαφέρον για την κοινή γνώμη να εξηγήσει για ποιους πραγματικά λόγους εγκαταλείπει την ΔΟΕ, τάχα για να επικεντρωθεί στο έργο του αντιπεριφερειάρχη. Έχει το θάρρος;

Σε κάθε περίπτωση, με την στάση του δικαιώνει την απόφαση του Περιφερειάρχη, η οποία στόχο έχει την ενότητά της και την απρόσκοπτη λειτουργίας της, στις μάχες που δίνει καθημερινά για την πρόοδο του τόπου».

Ο Αντιπεριφερειάρχης

Γιάννης Φλεβάρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos