Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, τη φιλοξενία και την ποιότητα υπηρεσιών, αναχώρησαν από το Κυκλαδίτικο νησί του Ομήρου, έγκριτοι Ιταλοί ταξιδιωτικοί συντάκτες με την ολοκλήρωση προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής που οργανώθηκε από το Δήμο Ιητών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μεταξύ 27 Ιουνίου και 1η Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2017 ως Έτους Νίκου Καζαντζάκη, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Μουσείο Καζαντζάκη και τις Εκδόσεις Καζαντζάκη, εγκαινιάζει την περιοδική έκθεση του Χρήστου Σανταμούρη «Χαράσσοντας την ΟΔΥΣΕΙΑ», την Κυριακή 9 Ιουλίου (ώρα 20:30), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνοδεία μελών της Ε.Ο.Δ. έφθασε στην Πάρο με το πλοίο της γραμμής, ένα νέο, σύγχρονο, αυξημένων δυνατοτήτων παροχής υγειονομικών υπηρεσιών ασθενοφόρο, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγάλο πλήθος της πολυάνθρωπης γνωστής μπάντας Μπαταλά, σήκωσε στο πόδι την παραλία της Παροικίας την Παρασκευή το βράδυ 30 Ιουνίου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη χρηματοδότηση της μελέτης εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος, από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω καθυστερημένου κατάπλου στο λιμένα του Πειραιά και της ανάγκης εφοδιασμού του πλοίου με καύσιμα (πετρέλευση) , το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ σήμερα 03/07/2017 αναμένεται να πραγματοποιήσει το δρομολόγιο από Πειραιά προς Σαντορίνη-Ανάφη-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο καθώς και τα δρομολόγια 04/07/2017 απο Ρόδο πρός Χάλκη-Διαφάνι-Κάρπαθο-Κάσο-Σητεία-Ηράκλειο και 05/07/2017 από Ηράκλειο πρός Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων γνωστοποιεί ότι εντός της διοικητικής του περιφέρειας ξεκίνησε η λειτουργία μονάδας διαχείρισης αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδειοδότηση θαλασσίων σπορ στην παραλία Αγίου Νικολάου της Δ.Κ. Αγκαιριάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ακόμα συμμετοχή της Πάρου και τη; Ελλάδας σε ένα μεγάλο διεθνές γεγονός ήλθε να προστεθεί στα τέλη Ιουνίου, με τη συμμετοχή του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος «Νάουσα Πάρου» στο εξαιρετικής οργάνωσης Διεθνές Φεστιβάλ Λουτεσίας Γερμανίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε καταστήμα στην Ίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos