https://parianostypos.gr/administrator/index.php?administrator=anskara

21 Ιανουαρίου 2016 18:43

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετάσχει στην 3η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2016, που θα πραγματοποιηθεί 19-21 Μαρτίου 2016 στο Αthens Metropolitan Expo στα Σπάτα (πλησίον αεροδρομίου Ε. Βενιζέλος) στην Αθήνα.


Η Περιφέρεια συμμετέχει στην Έκθεση με μόνο γνώμονα την ενδυνάμωση των εμπορικών δεσμών των παραγωγών τροφίμων και ποτών του Νοτίου Αιγαίου με την ελληνική και την παγκόσμια αγορά, ώστε να αποδοθούν τα μέγιστα δυνατά εμπορικά οφέλη στους παραγωγούς της, καθώς πρωταρχικός της στόχος είναι η προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα καθώς και η μεταποίηση και η προώθηση των τοπικών της προϊόντων.
Παράλληλα με την Έκθεση Food Expo Greece 2016 διεξάγεται και η 2η Διεθνής Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων "Oenotelia", ενώ παράλληλες εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, εκπαιδευτικά σεμινάρια κ.λπ.) θα πλαισιώσουν την Έκθεση.
Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., να το δηλώσουν το αργότερο έως τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=6817). Οι παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία πραγματοποίησης προσωπικών (Business to Bussines) συναντήσεων με ξένους αγοραστές. Για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία η το δυνατόν συντομότερη δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερόμενων ώστε να συμπεριληφθούν στη λίστα των εκθετών.
Λόγω των περιορισμένων θέσεων που εξασφαλίσαμε, η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων όπως πιστοποίηση προϊόντων, τυποποίηση, παραγωγική δυναμικότητα, και ιδιαιτερότητα.

Διευκρινίζεται πως μετά την 1/02/2016 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Για πληροφορίες, στα τηλέφωνα 2241360567, κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων, για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380, κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων, για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

Ο Έπαρχος Πάρου

Κων/νος Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos