Ευχαριστήρια δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης:

23 Φεβρουαρίου 2016 17:55

Tις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του LEAGUE CUP VOLLEY «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 και 20 Φεβρουαρίου στο κλειστό «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» στη Σύρο, απηύθυνε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

«Νιώθω ότι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Σύρος και το Ελληνικό βόλεϊ, βγήκαν πολλαπλά κερδισμένοι από αυτό το τουρνουά, που ομολογουμένως στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

 

Το εξαιρετικό θέαμα που προσέφεραν και οι 4 φιναλίστ με αποκορύφωμα τον σπουδαίο τελικό, το γεμάτο γήπεδο και η μοναδική ατμόσφαιρα, δεν μπορούν παρά να μας κάνουν να αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την ανάληψη της πρωτοβουλίας της διοργάνωσης.

Χάρις στη συντονισμένη δράση και τη συνεργασία όλων πετύχαμε το στόχο μας: την τεράστια προβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Σύρου.
H επιτυχία της διοργάνωσης αποτυπώνεται στα διθυραμβικά σχόλια των Μ.Μ.Ε καθώς και στα δεκάδες συγχαρητήρια που δέχομαι καθημερινά, συγχαρητήρια που δεν ανήκουν σε εμένα προσωπικά ή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αλλά σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, τους φιλάθλους της Σύρου, που κατέκλυσαν το γήπεδο δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, χωρίς επεισόδια και έκτροπα, μετατρέποντας τη διοργάνωση σε γιορτή, αποδεικνύοντας στην πράξη τον αθλητικό πολιτισμό των νησιωτών.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και να εξάρω και τη συμβολή των ανθρώπων, οι οποίοι ανέλαβαν την υποχρέωση να φέρουν εις πέρας αυτή τη σημαντική για το νησί μας διοργάνωση. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που δούλεψαν για τον σκοπό αυτό, τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Γυμναστήριο «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΈΛΑΣ» και τα μέλη της Λέσχης Φίλων του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

Παράλληλα, να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ», το Επιμελητήριο Κυκλάδων, την Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων και το Λιμεναρχείο Σύρου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω προς τους παράγοντες της ΕΣΑΠ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για μια ακόμη φορά, τους παράγοντες και τους αθλητές και των τεσσάρων ομάδων για το υψηλού επιπέδου θέαμα που μας προσέφεραν καθώς και όλα τα Μ.Μ.Ε που προέβαλαν τη διοργάνωση και τη Σύρο.

Συγχαρητήρια οφείλω να απευθύνω προς τον θριαμβευτή του τουρνουά ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και στον Π.Α.Ο.Κ , τον ΦΟΙΝΙΚΑ και τον ΗΡΑΚΛΗ για τη συμμετοχή και την καλή αγωνιστική παρουσία.

Κερδίσαμε το στοίχημα και πιστεύω ότι ο πήχης ανέβηκε ψηλότερα. Η επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού στο Νότιο Αιγαίο».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos