Ακύρωση εγκεκριμένων και καταχωρημένων στο σύστημα κρατήσεων

09 Απριλίου 2016 14:33

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η εταιρεία Hellenic Seaways προχωρεί σε διαδικασίες ακύρωσης των δρομολογίων των πλοίων της FLYINGCAT 3 και FLYINGCAT 4 προς τις Δυτικές Κυκλάδες, λίγες μέρες πριν από την έναρξή τους!


Το γεγονός της δρομολόγησης των παραπάνω ταχύπλοων, χαιρετίστηκε ως ιδιαίτερα θετικό, καθώς κατά κοινή ομολογία τα συγκεκριμένα πλοία, με την ταχύτητα και την αξιοπιστία τους, θα προσέφεραν σημαντική αναβάθμιση στη γραμμή μας. Δυστυχώς όμως διαπιστώνουμε ότι δεν ισχύει το ίδιο με την αξιοπιστία της εταιρείας, αφού κυριολεκτικά στο παραπέντε ζητάει την ακύρωση εγκεκριμένων δρομολογίων, τα οποία έχουν καταχωρηθεί εδώ και καιρό στο σύστημα κρατήσεων.
Ειδικά για το νησί της Κιμώλου μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα, καθώς αυτά είναι τα μοναδικά δρομολόγια ταχύπλοων που θα εξυπηρετούσαν φέτος το νησί.
Θεωρώντας απαράδεκτη τη μεθόδευση αυτή εις βάρος των νησιών μας, των κατοίκων τους και των επιχειρήσεων που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής, παρακαλούμε για ενέργειές σας έτσι ώστε να μην επιτραπεί κάτι τέτοιο.
Η παρούσα επιστολή προσυπογράφεται και από τους Δημάρχους Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη, Σερίφου κ. Αντώνιο Αντωνάκη και Κιμώλου κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη καθώς και από όλους τους Επαγγελματικούς Συλλόγους και φορείς των νησιών μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos