Σε Σίφνο και Κύθνο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

21 Ιουνίου 2016 16:28

Στη Σίφνο μετέβη την Κυριακή 19/6/2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης. Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί ο κ. Λεονταρίτης είχε συνάντηση με τον Έπαρχο Μήλου κ. Νίκο Βενάκη, με κύριο αντικείμενο συζήτησης την πορεία των βελτιωτικών έργων στο λιμάνι Καμαρών και της διάβρωσης της ακτής του Πλατύ Γιαλού, θέματα για τα οποία αποφασίστηκε να ακολουθήσει τεχνική σύσκεψη με τη συμμετοχή και των υπερεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων και των μελετητών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο στις 28 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του και με την ιδιότητα του πολιτικού προϊσταμένου της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων, ο κ. Λεονταρίτης επέβλεψε το συντονισμό της επιχείρησης διάσωσης, περίθαλψης και φιλοξενίας 40 μεταναστών που εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες μεταξύ Κέας – Κύθνου και Σερίφου από πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

Ακολούθως ο Αντιπεριφερειάρχης επέβλεψε τις εργασίες ολοκλήρωσης του Δημοτικού Σχολείου ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Κύθνο όπου και παρέστη στη μεγάλη θρησκευτική γιορτή, της Αγίας Τριάδος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ.κ. Δωροθέου Β΄ .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί ο κ. Λεονταρίτης είχε επαφές με τον Έπαρχο Κέας - Κύθνου Παναγιώτη Βιτάλη και το Δήμαρχο κ. Σταμάτη Γαρδέρη, με αντικείμενο την πορεία των έργων που υλοποιούνται στην Κύθνο, αλλά και τα ζητήματα που άπτονται του αναπτυξιακού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής, τα οποία απαιτούν τη συμβολή και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos