Δήμος Σίφνου: Η Γειτονιά των Χριστουγέννων

10 Δεκεμβρίου 2016 13:47

O Δήμος Σίφνου & η Δημοτική Κοινότητα Απολλωνίας, με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα, τοπικών συλλόγων & φορέων, ετοιμάζουν και φέτος μια ζεστή γιορταστική «γωνιά» για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.


Στη φωταγωγημένη «Γειτονιά των Χριστουγέννων», στην κεντρική πλατεία και στα σοκάκια της Απολλωνίας, θα φιλοξενηθούν με τη συνεργασία συλλόγων, εκπαιδευτικών και εθελοντών, ποικίλες δραστηριότητες που θα τονώσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών, θα δώσουν χαρά στους μικρούς φίλους μας, αλλά και την ευκαιρία συνάντησης των μεγάλων.

Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 19:30, με το χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου και πολλές – πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Στη «Γειτονιά των Χριστουγέννων» θα φιλοξενηθούν δραστηριότητες για μεγάλους και παιδιά τόσο κατά την επίσημη έναρξη όσο και τις παρακάτω ημέρες:

‐Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου
‐Τρίτη 27 Δεκεμβρίου
‐Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου
‐Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.
Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 21:00

Ο Δήμος Σίφνου προσκαλεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου όλους τους μαθητές & τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, σε ένα χριστουγεννιάτικο δρόμο (SANTA RUN) για το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της ΣΙΦΝΟΥ.
Φορέστε τα σκουφιά του Αϊ Βασίλη, πάρτε φακούς, τρίγωνα και από ένα στολιδάκι και ελάτε να στολίσουμε όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Ελάτε να πλημμυρίσουμε τους κεντρικούς δρόμους της Σίφνου με χρώμα, φως και χαρούμενες φωνές!
• Τόπος συνάντησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Αρτεμώνα: η κεντρική πλατεία του Αρτεμώνα.
• Τόπος συνάντησης για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Απολλωνίας, του Γυμνασίου – Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Σίφνου: το προαύλιο του Γυμνασίου.
 Ώρα συνάντησης στον Αρτεμώνα και στο προαύλιο του Γυμνασίου:
18:30
Μετά το στόλισμα του δέντρου, θα υπάρχουν κεράσματα, χριστουγεννιάτικες “αγορές” Συλλόγων και πολλές ακόμα δράσεις – εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos