Συγχαρητήρια δήλωση Δημάρχου Μυκόνου για την ομάδα εφήβων του ΑΟ Μυκόνου

28 Μαρτίου 2017 19:05

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων από την ομάδα μπάσκετ εφήβων του ΑΟ Μυκόνου, μας γεμίζει περηφάνεια και μας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον. Εκφράζω ολόψυχα τα θερμότερα συγχαρητήρια μου στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση για την μεγάλη αυτή διάκριση.


Η εμφάνιση σας στον τελικό του πρωταθλήματος ήταν επιβλητική και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Η δική σας επιτυχία αναδεικνύει περαιτέρω την ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών που δεκαετίες τώρα έχουν εγκαταλειφτεί και θέλω να ξέρετε, ότι θα σταθούμε αρωγοί προς αυτήν την κατεύθυνση. Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω, πως ολοκληρώνονται όλες οι απαραίτητες τεχνικές μελέτες προκειμένου να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι και δεσμεύομαι προσωπικά, πως εντός του έτους θα προκηρυχτεί ο διεθνής διαγωνισμός για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου, ένα πάγιο, δίκαιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Μυκόνου.
Πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos