Εκδήλωση στη χώρα της Άνδρου σχετικά με τις ανεμογεννήτριες

14 Ιουνίου 2017 14:07

Πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου 2017 στην Χώρα της Άνδρου , εκδήλωση με θέμα : " Επικείμενη εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών σταθμών στην ΆΝΔΡΟ- ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ & ΣΥΖΗΤΗΣΗ"

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Κώστας Μπιζάς, ενημέρωσε για την ιστορική εξέλιξη των σχετικών αποφάσεων και δράσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τους Δήμους και τους φορείς των νησιών Άνδρου, Πάρου, Νάξου και Τήνου .

Κλείνοντας την τοποθέτηση του τόνισε ότι με ενότητα, σωστό σχεδιασμό και διαρκή εγρήγορση θα καταφέρουμε να αποτρέψουμε ένα έγκλημα που έχουν αποφασίσει σε κάποια αίθουσα, σε κάποιο Υπουργείο, χωρίς να υπολογίζουν την ομόθυμη άρνηση των τοπικών κοινωνιών στα φαραωνικά αναπτυξιακά τους σχέδια.

Είναι προφανές ότι η Αυτοδιοίκηση Α' και Β' βαθμού, οι συλλογικοί φορείς και οργανώσεις, οι τοπικές κοινωνίες των νησιών μας, ζητούν την ΑΚΎΡΩΣΗ της Υπουργικής απόφασης που προβλέπει την εγκατάσταση Βιομηχανικών Αιολικών Πάρκων στα νησιά Άνδρο, Πάρο, Νάξο και Τήνο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos