Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνθλίβει τους συνταξιούχους και ζητά επιστροφή συντάξεων σύμφωνα με τον ασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου

04 Σεπτεμβρίου 2017 15:29

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» που αποκαλύπτει ότι λόγω του νόμου Κατρούγκαλου καλούνται οι συνταξιούχοι να επιστρέψουν ποσά, που έχουν εισπράξει ως προσωρινή σύνταξη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μέρα με τη μέρα αποκαλύπτονται οι ολέθριες επιπτώσεις του νόμου Κατρούγκαλου αναφορικά με το ύψος των συντάξεων. Πριν από λίγες ημέρες είδαμε για πρώτη φορά σύνταξη 185 ευρώ.

Σήμερα, οι αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας, που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποτελούν νέο σοκ για τους συνταξιούχους, οδηγώντας τους στο απόλυτο αδιέξοδο.

Χιλιάδες πλέον συνταξιούχοι καλούνται να επιστρέψουν ποσά, που έχουν εισπράξει ως προσωρινή σύνταξη.

Αποτέλεσμα να υπάρξουν νέες μειώσεις πάνω στις ήδη μειωμένες κατά 40% - σε σχέση με το 2014 – συντάξεις.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνθλίβει τους συνταξιούχους οι οποίοι χωρίς καμία ευθύνη πληρώνουν τα λάθη και την ανικανότητά της».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos