Καλή σχολική χρονιά στην εκπαιδευτική κοινότητα…!

11 Σεπτεμβρίου 2017 13:56

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές, στις μαθήτριες και στους γονείς, στους δασκάλους και στους καθηγητές, καθώς και στους εργαζόμενους στα σχολεία μας, καλή και δημιουργική χρονιά, με πρόοδο και επιτυχίες.

Θα ήθελα να απευθύνω επίσης - ιδιαίτερα - τις θερμότερες ευχές μου, στα "πρωτάκια", που από σήμερα και μπαίνοντας στην εκπαιδευτική διαδικασία, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Τα μαθητικά χρόνια για όλους μας ήταν ξεχωριστά και ήταν αυτά που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα μας και μας έδωσαν τα εφόδια για τη μετέπειτα πορεία μας στη ζωή.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές να έχουν τη δύναμη ώστε να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους στο σχολείο και στη μετέπειτα πορεία της ζωή τους να πετύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά και τις φιλοδοξίες τους.

Όπως για όλους μας, η φετινή χρονιά και για την εκπαιδευτική κοινότητα, θα είναι μια κρίσιμη χρονιά, καθώς υφίστανται προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης. Από πλευράς μου θα είμαι κοντά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, προκειμένου με την παρουσία μου και με τις παρεμβάσεις μου να συνεισφέρω για μια καλύτερη παιδεία.

Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά, με δύναμη και υγεία.

Γεώργιος Χριστόπουλος

Πολιτευτής Κυκλάδων

τ. Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos