Οι βουλευτές Κυκλάδων, Α.Συρίγος και Ν.Συρμαλένιος, στη Σίφνο

12 Σεπτεμβρίου 2017 14:09

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Συρμαλένιος βρέθηκαν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή στη Σίφνο, με αφορμή το 11ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές».

Οι δύο βουλευτές επισκέφθηκαν την Παρασκευή το Περιφερειακό ιατρείο του νησιού και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους. Εξέφρασαν τη βούληση της κυβέρνησης να καλυφθούν το συντομότερο, οι θέσεις του δεύτερου αγροτικού ιατρού και ενός ακόμα νοσηλευτή, ενώ εκφράστηκε η ικανοποίηση από όλες τις μεριές για το γεγονός, πως μέχρι το τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί η υλικοτεχνική αναβάθμιση του ιατρείου.

Οι Αντώνης Συρίγος και ο Νίκος Συρμαλένιος είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Φεστιβάλ, να συνομιλήσουν με όλους τους Κυκλαδίτες και να έρθουν σε επαφή με τα ήθη, τα έθιμα και τις γεύσεις των Κυκλάδων.

Στον σύντομο χαιρετισμό τους, έδωσαν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους εθελοντές και σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι διοργανώνουν το καλύτερο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Ευρώπη. Ελπίζουμε του χρόνου, κάτω από σαφώς καλύτερες οικονομικές συνθήκες, να έχει ανάλογη επιτυχία. Άλλωστε η Σίφνος έχει αποδείξει, πως είναι ένα νησί που παράγει τόνους πολιτισμό.
11/09/2017

Αντώνης Συρίγος
Νίκος Συρμαλένιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos