Άνδρος: Έγκριση προμήθειας εξοπλισμού αντι/ρικής προστασίας

22 Νοεμβρίου 2018 20:26

Έπειτα από προσπάθειες του Δήμου Άνδρου για την ενίσχυση του τομέα Πολιτικής Προστασίας, εγκρίθηκε η ένταξη του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού αντιπλημμυρικής προστασίας» στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Αλέξη Χαρίτση.


Το έργο περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση για την προμήθεια ενός ελαστικοφόρου εκσκαφέα – φορτωτή και ενός μικρού ελαστικοφόρου φορτωτή, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου στον τομέα κυρίως προληπτικών δράσεων αντιπλημμυρικής προστασίας.
Τα δύο μηχανήματα θα προστεθούν στον στόλο μηχανημάτων έργου, που θα καλύψουν λειτουργικές ανάγκες και θα προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων του νησιού μας. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Δήμος Άνδρου εξασφάλισε και την προμήθεια μηχανημάτων έργου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Να σημειωθεί ότι η Πράξη «Προμήθεια εξοπλισμού αντιπλημμυρικής προστασίας Δήμου Άνδρου» εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» του Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο», μετά από έγκριση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos