Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες προβάλλονται στην DAILY TELEGRAPH

13 Δεκεμβρίου 2018 21:08

Σημαντική αναμένεται να είναι η προβολή της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων στη Μεγάλη Βρετανία, μέσα από εκτενές διαφημιστικό αφιέρωμα στη διεθνή ιστοσελίδα της κορυφαίας εφημερίδας Daily Telegraph ως αποτέλεσμα του στοχευμένου διαφημιστικού προγράμματος προβολής του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.


Μιλώντας για «ανεπιτήδευτη γοητεία», δραστηριότητες και αρμονία μεταξύ Μικρών Κυκλάδων και Νάξου, το διαφημιστικό αφιέρωμα γοητεύει τους ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα σε έναν από τους πλέον έγκριτους διαδικτυακούς τόπους διεθνούς ακτινοβολίας με εκατομμύρια επισκέψεις.
«Καλωσορίζουμε και επικροτούμε αξιόλογες ενέργειες, όπως η συγκεκριμένη, που μάλιστα έρχεται να συμπληρώσει και να ολοκληρώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο και την κατάλληλη στιγμή τις στοχευμένες προγραμματισμένες επαφές και επαγγελματικές συναντήσεις του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στη διεθνή έκθεση Τουρισμού WTM 2018», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Δημήτρης Λιανός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos