Κατερίνα Μονογυιού: Μια μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα και τις Κυκλάδες ξεκίνησε.

05 Δεκεμβρίου 2019 11:44

Η Βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις εγκαινίων του ιστορικού Ναυπηγείου Σύρου.


Μια μεγάλη και ιστορική ημέρα για την Ελλάδα και τις Κυκλάδες ξεκίνησε. Ο Επικεφαλής του κυβερνητικού κλιμακίου Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης επισφράγισε την νέα εποχή που εισέρχεται στο ναυπηγείο Νεώριο Σύρου με τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, παρουσία του καθολικού Επισκόπου Σύρου π. Πέτρου Στεφάνου, του Αμερικάνου Πρέσβη Geoffrey Pyatt, σύσσωμης της ηγεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πλήθος κόσμου και εργαζομένων. Σε αυτό το εορταστικό κλίμα ουσιαστικά εγκαινιάστηκε η επίσημη ανάληψη της ιδιοκτησίας του Ναυπηγείου από την ONEX Α.Ε του Πάνου Ξενοκώστα. Η Σύρος είναι η αρχή για την αναγέννηση των ναυπηγείων και των επενδύσεων σε όλη την Ελλάδα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos