Παρέμβαση της βουλευτού κας. Κ. Μονογυιού για το κρούσμα κορωνοϊού στη Μύκονο...

02 Απριλίου 2020 16:49

Η κα. Κατερίνα Μονογυιού βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Μυκόνου κα. Ντίνα Σαμψούνη η οποία την ενημέρωσε για την πορεία της υγείας της συντοπίτισσάς τους που βρέθηκε θετική στον ιό covid - 19.


Η κα. Μονογυιού επικοινώνησε επίσης με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου. Η ασθενής έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για νοσηλεία. Η κα. Μονογυιού εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες της στην Πρόεδρο του Κ.Υ. Μυκόνου και σε όλο το προσωπικό γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Επίσης εκφράζει τα συγχαρητήριά της για την άμεση ανταπόκριση του Προέδρου και του προσωπικού του ΕΚΑΒ. Η κα. Μονογυιού εύχεται στην ασθενή ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει γρήγορα κοντά τους.

Τέλος, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά για τις τυχών ενέργειες του Υπουργείου αναφορικά με την προστασία του νησιού της Μυκόνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos