Κατερίνα Μονογυιού: Η 1η Μαΐου 2020 ας είναι η αφετηρία να ξεπεραστεί αυτή η πρωτόγνωρη παγκόσμια κρίση για τους εργαζόμενους.

01 Μαϊος 2020 18:21

Την Παρασκευή 1η Μαΐου γιορτάζουμε την Εργατική Πρωτομαγιά μια ετήσια γιορτή με παγκόσμιο χαρακτήρα, των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας .

Αυτή η εργατική γιορτή καθιερώθηκε στις 20 Ιουλίου 1889 στο Παρίσι και τότε ξεκίνησαν οι διεκδικήσεις των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η εργατική πρωτομαγιά είναι γιορτή όλων των εργαζομένων πέρα από ιδεολογίες και κόμματα. Σήμερα οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα βιώνουν μεγάλες δυσκολίες λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τους εργαζόμενους για να ξεπεραστεί ανώδυνα αυτή η κρίση ,με τους εργαζόμενους στον Νομό Κυκλάδων να πλήττονται περισσότερο λόγω του τουριστικού προϊόντος . Όλοι οι εργαζόμενοι να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα τους και μαζί θα ξεπεράσουμε τα τεράστια προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την πανδημία.

Η 1η Μαΐου 2020 ας είναι η αφετηρία να ξεπεραστεί αυτή η πρωτόγνωρη παγκόσμια κρίση για τους εργαζόμενους. Και η επόμενη μέρα να μας βρει όλους τους Έλληνες δυνατούς για μια νέα αρχή.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos