Τήνος: Αίτημα του συνόλου της μειοψηφίας για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο

01 Μαϊος 2020 22:25

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Αγώνα Ενάντια στις Ανεμογεννήτριες συζητήθηκε η πρόταση κατάθεσης τροπολογίας στο νέο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται την Τρίτη 5 Μαΐου στην βουλή, η οποία θα αφορά τα έργα εγκατάστασης ανεμογεννητριών στα νησιά μας.

Καθώς το θέμα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την συνέχεια του αγώνα μας και για το μέλλον της Τήνου, σύσσωμη η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου ζητάμε την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άμεσα και σε κάθε περίπτωση πριν την Δευτέρα 4 Μαΐου, με μόνο θέμα την εν λόγω τροπολογία.

Φυσικά, η συνεδρίαση θα πρέπει να γίνει με τηλεδιάσκεψη, όπως ήδη γίνονται οι συνεδριάσεις πολλών δημοτικών συμβουλίων αλλά και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, και να μπορεί να την παρακολουθήσει η τοπική κοινωνία, η οποία έχει δώσει έναν τεράστιο αγώνα για το θέμα των ανεμογεννητριών.

Οι επικεφαλής:
Παναγιώτης Κροντηράς - Ενωμένοι για το νησί μας
Πέτρος Κουσουνάδης - Κοινό Τηνίων
Άννα Μαραβέλια - Λαϊκή Συσπείρωση

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos