Επιτυχημένη επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας στην Πάρο και στην Αντίπαρο

06 Αυγούστου 2020 20:27

 Χθες, Τετάρτη 5 Αυγούστου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης επισκέφτηκε την Πάρο και την Αντίπαρο. Αυτή η επίσκεψη είχε και συμβολικό χαρακτήρα λόγω της τουριστικής περιόδου που διανύουμε και καταδεικνύει με σαφήνεια την σημασία που αποδίδει στα νησιά μας συνολικά η Κυβέρνηση ώστε να αποτελέσουν πυλώνα ανάπτυξης ολόκληρης


της χώρας. Ο Υπουργός κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης επιβεβαίωσε ξανά τη δέσμευση του για την ανέλκυση του ναυαγίου του Σάμινα ενώ τόνισε πως αυτό θα πραγματοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό. Ο Υπουργός, κατά την επίσκεψη του στην Αντίπαρο, δεσμεύθηκε για την ολοκλήρωση του έργου του λιμανιού. Όλες οι συναντήσεις του με τους φορείς χαρακτηρίστηκαν εποικοδομητικές και επαρκείς και η παρουσία τόσο του Υπουργού όσο και του κλιμακίου που τον συνόδευε, υπό τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στα νησιά μας. Στην επιστολή μου που απέστειλα στον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, μεταξύ άλλων, ανέφερα:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Ανειλημμένες υποχρεώσεις με εμποδίζουν από το να παρευρίσκομαι σήμερα στην Πάρο στις συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς που θα πραγματοποιήσει κατά την επίσκεψη του στο νησί ο αξιότιμος Υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, τη Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Θεόδωρος Κλιάρη. Ο Υπουργός, όπως θα γνωρίζετε, έχει πραγματοποιήσει πληθώρα δράσεων για την αναβάθμιση και την ασφάλεια των νησιών μας, γεγονός που δείχνει την τεράστια σημασία που αποδίδει το σύνολο της Κυβέρνησης στα νησιά μας. Έχω δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία αναφορικά με ζητήματα ακτοπλοϊκής σύνδεσης και ασφάλειας για όλα τα νησιά μας. Είμαι πάντα δίπλα σας όταν πρόκειται για την βελτίωση των συνθηκών στον τόπο μας.

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos