Αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Κορωνοϊό ζήτησε ο ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννης Πλακιωτάκης από τις Λιμενικές Αρχές της χώρας

07 Αυγούστου 2020 00:33

Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τους Περιφερειάρχες Λ.Σ. – Ελλ. Ακτ. και την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κυρία Χριστιάνα Καλογήρου, για το μείζον θέμα της εφαρμογής των μέτρων κατά του κορονωϊού COVID-19.


Στην διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Πλακιωτάκης υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός πως ως τώρα στην ακτοπλοία, τόσο σε επίπεδο πληρωμάτων, όσο και σε επίπεδο επιβατών δεν υπήρξε κανένα κρούσμα κορονωϊού, επεσήμανε ωστόσο ότι καθώς οδεύουμε στην κορύφωση της εξόδου των παραθεριστών και δεδομένου ότι έχουν αυξηθεί τα πρωτόκολλα στην ακτοπλοία, απαιτείται να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην τήρηση των μέτρων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση.

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης από την πλευρά του τόνισε ότι θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα που έχουν αποφασισθεί και ζήτησε την πιστή εφαρμογή τους σε όλες τις ακτοπλοϊκές γραμμές της χώρας, καθώς επίσης και στα ημερόπλοια, αλλά και στα θαλάσσια ταξί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos