Απάντηση σε ερώτηση της Κατερίνα Μονογυιού των Υπουργείων Ανάπτυξης

11 Σεπτεμβρίου 2020 20:20

Απάντηση στην ερώτηση της Βουλευτού Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού της Νέας Δημοκρατίας για την ανάγκη θέσπισης νέων μέτρων λόγω COVID19, ειδικά για τα νησιά που  επλήγησαν δυσανάλογα από την πανδημία λόγω απώλειας των ετησίων εισοδημάτων τους έδωσαν τα αρμόδια Υπουργεία Ανάπτυξης   και Τουρισμού .

         Συγκεκριμένα το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων  τόνισε στην απάντησή του ότι εκτός της οικονομικής ενίσχυσης με την μορφή Επιστρεπτέας Προκαταβολής ,για την οποία θα ακολουθήσει νέος κύκλος εντός Σεπτεμβρίου για όλες τις επιχειρήσεις από 1-500 εργαζομένων ,η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων Α.Ε (ΕΑΤΕ) ανήγγειλε και την δημιουργία δύο νέων χρηματοδοτικών προϊόντων(Greekgreenfundsκαι Συνεπένδυσης).Επίσης από 1ης Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν και οι αιτήσεις για τα Καθεστώτα Ενισχύσεων ' Γενική Επιχειρηματικότητα' και 'Πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις' με 350 και 150 εκατ.Ευρώ αντίστοιχα.

        Από την πλευρά του το Υπουργείο Τουρισμού εστίασε στο πρόγραμμα 'Τουρισμός για όλους' που υλοποιεί και επεκτείνει με όλες τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που υλοποιεί.

Παρατίθενται οι απαντήσεις των Υπουργείων στην Βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού:


Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos