Δήμαρχος Αμοργού: Η καρδιά του πολιτισμού δεν μπορεί να σταματήσει να χτυπά

13 Νοεμβρίου 2020 17:52

Χαιρετισμό στο 11ο Amorgos Tourism Film Festival απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος. Ο Δήμαρχος Αμοργού μεταξύ άλλων ανέφερε πως «οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας και η ανάγκη να προστατέψουμε την υγεία όλων, μας οδήγησαν στον επανασχεδιασμό της λειτουργίας του Φεστιβάλ.

Η καρδιά του πολιτισμού και της τέχνης δεν μπορεί να σταματήσει να χτυπά λόγω Covid-19. Για αυτό αποφασίσαμε να εκμεταλλευθούμε τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία για να ταξιδέψει το Amorgos Tourism Film Festival σε όλο τον κόσμο.

Εδώ από το όμορφο νησί μας στέλνουμε το μήνυμα της δημιουργίας και της αισιοδοξίας ως το αντίδοτο στην πανδημίας. Για να ξεπεράσουμε γρήγορα και με ασφάλεια την περιπέτεια που διανύουμε και να ανταμώσουμε όλοι μαζί στην Αμοργό, χωρίς απώλειες, για να γιορτάσουμε το επετειακό έτος 2021».

Συνεχάρη όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση του Φεστιβάλ, ευχαρίστησε για την υποστήριξη το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, το Κέντρο Ελληνικού Κινηματογράφου, και το Ίδρυμα Λασκαρίδη και έκλεισε με την ευχή, «μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς, απολαύστε τις ταινίες του 11ου Amorgos Tourism Film Festival»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos