ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ: Καταστρέφετε την οικονομία του νησιού

01 Μαϊος 2021 14:00

Η κυβέρνηση των «αρίστων» του κ. Μητσοτάκη στοχοποιεί και φέτος την Πάρο με ανύπαρκτα στοιχεία και κρυπτόμενη πίσω από την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Ένα νησί με μηδενικά κρούσματα και μηδενικό ιϊκό φορτίο στα λύματα, με ανακοίνωση του μοιραίου κ. Χαρδαλιά, εντάσσεται στην κατηγορία των περιοχών που είναι υποψήφια για lockdown, με πιθανό ενδεχόμενο να ζήσει ένα δεύτερο εφιαλτικό καλοκαίρι, που θα δώσει καίριο πλήγμα στην οικονομία του.

Και ο Δήμαρχος, που μετέτρεψε το Δήμο μας σε κυβερνητικό φερέφωνο, οι κυβερνητικοί βουλευτές και η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, αυτό που «κατάφεραν» με τις ενέργειές τους ήταν η επανάληψη της δήλωσης Χαρδαλιά, αυτή τη φορά με την προσθήκη, ότι αυτή είναι η γνωμοδότηση της επιτροπής λοιμωξιολόγων.

Δηλαδή δεν φταίει ο κ. Χαρδαλιάς για όσα δήλωσε σε βάρος του νησιού μας, αλλά η κατοχυρωμένη με ατιμωρησία επιτροπή, η οποία όμως μπορεί να καταστρέφει τη ζωή και την ευημερία ενός τόπου.

Και αυτό ονομάζεται κυβερνητική ευθύνη. Ντροπή!

Γιατί όμως ο κ. Χαρδαλιάς ενεργεί καταστροφικά σε βάρος της Πάρου; Εξυπηρετεί συμφέροντα; Και εάν ναι, τότε εμείς πώς αντιδρούμε για να αποτρέψουμε αυτό που έρχεται;

Θα παραμείνουμε απαθείς και θα περιμένουμε την επανάληψη όσων συνέβησαν τον περασμένο Αύγουστο; Δυνάμεις αποτροπής διαθέτουμε. Είμαστε αποφασισμένοι όμως να τις χρησιμοποιήσουμε; Ή θα οδηγηθούμε ως πρόβατα επί σφαγήν;

Καλό Πάσχα.

 

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ                                                    

                                                                                       Ο.Μ.ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ                                                                        

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos