Επίσκεψη της Κατερίνας Μονογυιού στην Πάρο

12 Ιουλίου 2021 11:17

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί στα νησιά των Κυκλάδων, επισκέφτηκε την Πάρο

Πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου κ. Γεώργιο Μποζίκη, με τον οποίο συζήτησε για την έλλειψη προσωπικού και για την επιτακτική ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Η βουλευτής κ. Μονογυιού δήλωσε: «Οι γυναίκες και οι άνδρες της αστυνομίας επιτελούν καθημερινά ένα πολύ σημαντικό έργο τόσο για την πάταξη της εγκληματικότητας και την ασφάλεια των πολιτών όσο και για την προστασία της δημόσιας υγείας. Είναι χρέος μας να είμαστε δίπλα τους.»

Στη συνέχεια, η βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πάρου κ. Λεοντή Μιτέ. Ιδιαίτερο βάρος στη συζήτηση τους δόθηκε στην πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν, στο αισιόδοξο κλίμα που επικρατεί στον τουριστικό κλάδο και στους τρόπους για γρήγορη ανάκαμψη την επόμενη μέρα της πανδημίας. Επίσης, η κ. Μονογυιού παρουσίασε προτάσεις για την ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας της Πάρου.

Κατόπιν, η κ. Μονογυιού συνάντησε τον Πρόεδρο ΔΕΥΑ Πάρου κ. Γεώργιο Πούλιο, με τον οποίο συζήτησε τα εν εξελίξει έργα υποδομών καθώς και για την ανάγκη να δρομολογηθούν περαιτέρω έργα υποδομών στο νησί. Τέλος, η κ. Μονογυιού επισκέφτηκε το Λιμενικό Ταμείο Πάρου και συζήτησε με τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Καραχάλιο για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στα λιμάνια της Πάρου και της Αντιπάρου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη έγκρισης του master plan που έχει υποβληθεί από το Λιμενικό Ταμείο στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τα έργα του Λιμανιού της Παροικιάς Πάρου. Η βουλευτής συναντήθηκε, επίσης, με τον Υπολιμενάρχη Νίκο Τσαντουλή, όπου διαπίστωσε την άριστη επαγγελματική επάρκεια όλων των λιμενικών και την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του προσωπικού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos