Ευχαριστήριο υποψήφιου βουλευτή Πέτρου Γούλια

09 Μαϊος 2012 17:14

Αγαπητές Κυκλαδίτισσες, Αγαπητοί Κυκλαδίτες,

Νιώθω τη βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσω την καθεμιά και τον καθένα ξεχωριστά για τη μεγάλη τιμή να ψηφίσετε ένα νέο κόμμα, τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», την πρώτη φορά που εκτέθηκε στις εκλογές που μόλις ολοκληρώθηκαν. Νιώθω ιδιαίτερα μεγάλη ικανοποίηση επίσης, διότι ειδικά στις Κυκλάδες, τιμήθηκε με ακόμη πιο θερμό τρόπο το κίνημα μας, ο πρόεδρος μας Πάνος Καμμένος, ενώ αξιολογήθηκαν θετικά νέοι υποψήφιοι που περιελάμβανε το ψηφοδέλτιο μας.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τους συναδέλφους μου για την προσπάθειά τους και ειδικά τον πρώτο σε ψήφους Μ. Βουτσίνο ευχόμενος καλή και αποτελεσματική θητεία.

Προσωπικά, νιώθω βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσω κάθε Κυκλαδίτισσα και κάθε Κυκλαδίτη διότι με ανέδειξαν με μεγάλο αριθμό ψήφων, χωρίς να με γνωρίζουν καθόλου, παρά μόνο για 10 - 12 ημέρες που πρόλαβα να περιηγηθώ τα νησιά μας.

Σε αρκετά νησιά κατέλαβα την πρώτη θέση σε ψήφους, ενώ με συγκίνηση είδα ότι στην μικρή Κύθνο από την οποία προέρχομαι οι «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» έλαβαν το μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό από όλες τις Κυκλάδες.

Χωρίς παρελθόν ανάμειξης στα κόμματα και τις εκλογές, τόσο εμού όσο και κανενός μέλους της οικογένειας μου, κατέβαλα κάθε προσπάθεια τις τελευταίες ημέρες, αφενός να καταθέσω τις απόψεις του κόμματος για τις Κυκλάδες, αφετέρου για να καταθέσω προτάσεις για θεμελιώδη ζητήματα, όπως την έλλειψη γιατρών με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά του Δημάρχου Σίφνου ή την πρόταση για τη «Συμφωνία Κυκλάδων 5» που αφορά τη διαμόρφωση συνθηκών ανάπτυξης του τουρισμού για τα επόμενα χρόνια.

Αποτελεί μόνιμη πεποίθηση μου, ότι δεν αρκεί να καταγγέλλεις, δεν αρκεί να ψηφοθηρείς κατά την προεκλογική περίοδο. Η πατρίδα αλλά και οι Κυκλάδες έχουν την ανάγκη προτάσεων και ιδεών προκειμένου να προκύψει σχέδιο για την έξοδο από την λεγόμενη κρίση. Αλλιώς, δεν κάνουμε τίποτε διαφορετικό από αυτό που έκαναν τόσα χρόνια οι υποψήφιοι των κομμάτων που μας έφεραν στη θλιβερή κατάσταση που ζούμε σήμερα στο νομό και τη χώρα.

Η ιστορία ανάμειξής μου με την πολιτική στο επίπεδο των αγαπημένων Κυκλάδων μας, νιώθω ότι τώρα ξεκινά. Οι εκατοντάδες νέες φίλες και νέοι φίλοι που έκανα σε κάθε ένα από τα νησιά μας αποτελούν ένα σπουδαίο, νέο κεφάλαιο στη ζωή μου που δεν πρόκειται με τίποτε να εγκαταλείψω.

Ευγνωμονώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όσες και όσοι με ψήφισαν, αλλά ευγνωμονώ και εκείνες και εκείνους που δεν με ψήφισαν αλλά είχαν ένα καλό λόγο να πουν για την προεκλογική παρουσία μου στις εκλογές. Ωστόσο, τρέφω σεβασμό για όσες και όσους δεν με ψήφισαν αυτή τη φορά διότι μου δίνουν έναυσμα για να βελτιωθώ.

Και πάλι ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Με εκτίμηση

Πέτρος Γούλιας

Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων

Με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο

Μαζί με όλους τους

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos