Μάριος Ρούσσος υποψήφιος βουλευτής: Για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

09 Μαϊος 2012 19:14

Είναι ώρες περισυλλογής, σκέψης και πολιτικού θάρρους να παραδεχτείς ότι ο Λαός μίλησε ξεκάθαρα. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις και να μασάμε τα λόγια μας.

Ο Λαός αποφάσισε και έστειλε ένα σαφές μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξουμε πορεία.

Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε το τίμημα των δικών επιλογών. Χάσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ενός λαού που επένδυσε πολλές ελπίδες σε εμάς πριν από 2,5 χρόνια. Στόχος είναι να ξανακερδίσουμε την αξιοπιστία μας, έχοντας Ιστορική Συνείδηση.

Πρέπει άμεσα να αναλάβουμε ευθέως την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στο λαό, να ανασυνταχθούμε οργανωτικά, πολιτικά και ηθικά με ουσιαστικές προτάσεις για ένα Κράτος κοινωνικά δίκαιο, για μία Ελλάδα ισχυρή στην Ευρώπη.

Να προσδιορίσουμε την πολιτική φυσιογνωμία της Παράταξης με ριζοσπαστικές αλλαγές και βαθιές τομές.

Από πλευράς μου συντάχθηκα σε αυτή την προσπάθεια θέλοντας να δώσω ένα καθαρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είμαι εδώ να παλέψω με τις δυνάμεις μου να αλλάξω και να ανατρέψω, επικροτώντας το ορθό και στηλιτεύοντας το άθλιο.

Προσπάθησα με ήθος και υπευθυνότητα χωρίς ακρότητες να εκφράσω και την δική μου αγωνία για το κοινό μας Μέλλον.

Τούτες τις κρίσιμες ώρες για την Χώρα και τους Έλληνες, με νωπή ακόμη την Λαϊκή Ετυμηγορία πρέπει να επικρατήσει η σύνεση και η λογική.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες που με στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους αλλά και σε όσους με δέχτηκαν σαν συνομιλητή τους ανεξαρτήτως της τελικής επιλογής τους, δηλώνοντας ότι θα είμαι παρών σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Μάριος Ρούσσος

Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos