Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Βλασερού στους συμπατριώτες του

10 Μαϊος 2012 03:09

"Φίλες και φίλοι συμπατριώτες,

η επόμενη μέρα των πιο κρίσιμων εκλογών της μεταπολίτευσης, των εκλογών της 6ης Μαΐου, συνθέτει ένα πολιτικό τοπίο εντελώς διαφορετικό από αυτό που ξέραμε.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών με την ψήφο της ανέτρεψε το γνωστό μέχρι σήμερα πολιτικό χάρτη. Το εκλογικό αποτέλεσμα δημιουργεί ένα άγνωστο τοπίο και μία νέα τάξη πραγμάτων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η αλλαγή της πολιτικής σελίδας για τη χώρα είναι γεγονός.

Προσωπικά, προσπάθησα να δώσω έναν έντιμο αγώνα. Με σεβασμό απέναντι στον Έλληνα πολίτη, στον Κυκλαδίτη, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο μου. Η εμπιστοσύνη και η στήριξη των Κυκλαδιτών στο πρόσωπό μου και η εκτίμηση που επέδειξαν με την ψήφο τους, ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ένα μήνυμα για αλλαγή και ανανέωση. Σε όλη την προεκλογική περίοδο βρέθηκα κοντά σε πολλούς συντοπίτες μου, θέλοντας να ακούσω και να συζητήσω τα προβλήματα και τις απόψεις τους, προκειμένου μαζί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που ανέκυψαν, προτείνοντας λύσεις και παρουσιάζοντας ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να τους συναντήσω όλους, λόγω εξαιρετικά περιορισμένου χρόνου.

Θέλω, λοιπόν, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με στήριξαν σε αυτόν τον σύντομο προεκλογικό μου αγώνα των 15 ημερών.

Απ' την πλευρά μου, υπόσχομαι να είμαι πάντα διαθέσιμος και να δίνω το ενεργό παρών στα του τόπου μου. Ελπίζω κι εύχομαι να πάνε όλα καλά -για όλους μας.

Γιάννης Βλασερός

ιατρός καρδιολόγος, υπ. βουλευτής Κυκλάδων ΠΑΣΟΚ"

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos