Ανακοίνωση Κ.Ο Κυκλάδων του ΚΚΕ

12 Μαϊος 2012 16:49

Η Κομματική Οργάνωση Κυκλάδων του ΚΚΕ, χαιρετίζει τα μέλη του κόμματος και της ΚΝΕ, τους οπαδούς και φίλους του στις Κυκλάδες που με αυτοθυσία έδωσαν τη δύσκολη μάχη των βουλευτικών εκλογών

Απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό σ' όλους εκείνους τους ψηφοφόρους στα νησιά μας που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το ΚΚΕ και ιδιαίτερα αυτούς που το ψήφισαν για πρώτη φορά ξεπερνώντας διλήμματα, εμπόδια , αυταπάτες. Ξεπερνώντας τη συντονισμένη λυσσαλέα επίθεση της αστικής προπαγάνδας κατά την προεκλογική περίοδο με παρερμηνείες και παραποίηση των θέσεων και των τοποθετήσεων των στελεχών του ΚΚΕ.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι το ΚΚΕ θα τιμήσει τη ψήφο τους με μεγαλύτερη ακόμα προσπάθεια:

 Για την οργάνωση των αγώνων του λαού και την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής από όποια κυβέρνηση και αν αυτή προέρχεται.

 Για να περάσει η εξουσία στα χέρια των λαϊκών στρωμάτων , για να γίνει ο λαός αφέντης στον πλούτο που παράγει, αφέντης στη ζωή του και τον τόπο του.

Στις Κυκλάδες είχαμε αύξηση της εκλογικής δύναμης του ΚΚΕ σε ποσοστό και απόλυτο αριθμό ψήφων με τη μεγαλύτερη αυτή στη Νάξο, όπου οι ψήφοι αυξήθηκαν κατά 50%.

Καλούμε τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες ,να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από το θέατρο των εντολών και του σχηματισμού κυβέρνησης που εκτυλίσσεται αδιάντροπα μπροστά στα μάτια τους από τις 7 του Μάη και μετά και να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Ευρωπαϊκή Ένωση και κεφάλαιο , το πολιτικό προσωπικό τους στην Ελλάδα, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με την αποφασιστική συμβολή των ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ «ψήνουν» τις σημερινές ή αυριανές κυβερνήσεις συνεργασίας, δουλεύοντας τη διαμόρφωση του νέου δίπολου κεντροδεξιάς, με πυρήνα τη ΝΔ και κεντροαριστεράς με πυρήνα ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ.

Επιχειρείται μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία υποκρισίας, αποπροσανατολισμού, εκβιασμών, αναπαραγωγής και δημιουργίας νέων κάλπικων διλημμάτων για την υποταγή του λαϊκού ριζοσπαστισμού. Στην κατεύθυνση αυτή θα αξιοποιηθούν και δημοσκοπήσεις –παγίδες για να εκβιάσουν τη λαϊκή συνείδηση ότι το πολιτικό σκηνικό έχει ήδη διαμορφωθεί.

 Καμιά αναμονή, καμιά αυταπάτη, καμιά υποταγή! Να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε τα σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων!

Απευθύνουμε σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης

για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος.

11-5-2012

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos