Επίσκεψη Γ. Βρούτση στη Σαντορίνη για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κκ Αμφιλόχιου

24 Νοεμβρίου 2021 14:45

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, θα πραγματοποιήσει 3ημερη επίσκεψη στη νήσο Σαντορίνη με αφορμή την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κκ Αμφιλόχιου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Έπαρχο κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα, το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Νικόλαο Διαμαντόπουλο, τον Πρόεδρο Ταξί Σαντορίνης κ. Γεώργιο Γαβρίλη μαζί με το Διοικητικό του Συμβούλιο.
Επιπλέον, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ο κ. Βρούτσης θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Volcano TV της Σαντορίνης (κ. Παναγιώτης Μυτιληναίος 13.30μμ), ενώ στις 17.30 θα συναντηθεί με το νέο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Θήρας.
Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, ο κ. Βρούτσης θα παραβρεθεί στην προγραμματισμένη τελετή ενθρόνισης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων (Ίος, Ανάφη, Θηρασιά, Κουφονήσι, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα) κ. Αμφιλόχιου, που θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Φηρών.

Το απόγευμα της ίδια μέρας, θα συναντήσει τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αντώνιο Σιγάλα, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Εμπορείο, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κατσίπη, φίλους και κατοίκους στο καφενείο του κ. Κώστα Βάλβη.

 

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos