Συνάντηση εργασίας για τα προβλήματα της Κέας

21 Αυγούστου 2012 11:17

Την Πέμπτη (23/8) στις 10:00 το πρωί, στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Πουσσαίου, έχει οριστεί συνάντηση με τον Δήμο Κέας

και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας με σκοπό να συζητηθούν τρέχοντα θέματα που αφορούν το νησί και παράλληλα να προγραμματιστούν από κοινού οι μελλοντικές δράσεις στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της περιφερειακής αρχής.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί από τον κ. Πουσσαίο να παραστούν, πλην του δημάρχου Κέας Α. Δεμέναγα, ο Περιφερειάρχης Γ. Μαχαιρίδης, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες κ. Τζ. Μακριωνίτης, Σ. Παμπάκας και Δ. Διακοσταυριανού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κέας – Κύθνου Α. Κοκιασμένος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Δ. Γρυπάρης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής.

Σημειώνεται ότι έχει ζητηθεί από τους προσκεκλημένους να καταθέσουν μέχρι αύριο (Τρίτη) υπομνήματα σχετικά με τον σχεδιασμό της κάθε υπηρεσίας για την Κέα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos