Σύσκεψη για τα προβλήματα της Αντιπάρου

04 Σεπτεμβρίου 2012 02:00

Συνάντηση για ζητήματα του δήμου Αντιπάρου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:00 π.μ, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου.

Οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου θα συζητήσουν τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στο νησί της Αντιπάρου και παράλληλα θα προγραμματιστούν από κοινού οι μελλοντικές δράσεις.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη, ο Δήμαρχος Αντιπάρου Ι. Λεβεντάκης, ο Περιφερειάρχης Γ. Μαχαιρίδης, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες κ. Τζ. Μακρυωνίτης, Σ. Παμπάκας και Δ. Διακοσταυριανού, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πάρου Π. Τζανακόπουλος και Κ. Μπίζας, οι επικεφαλής των παρατάξεων Π. Χρυσαφίδης, Ε. Καφαντάρη και Ν. Χρυσόγελος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού Δ. Γρυπάρης, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής.


Νέα σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για το λιμάνι της Τήνου

Νέα συνάντηση στις 12 Σεπτεμβρίου στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου αποφασίσθηκε κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τήνο με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου.

Στη συνάντηση που θα γίνει παρουσία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, Κώστα Μουτζούρη, θα παρουσιαστεί η οριστική θέση που πρόκειται να υιοθετηθεί αναφορικά με την εξέλιξη του έργου του λιμανιού της Τήνου.

Για την πρόταση αυτή θα γίνει προσπάθεια αξιοποίησης των θέσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, λαμβάνοντας υπόψιν αφενός ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 86% και αφετέρου ότι τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά στενά, ενώ οι διαθέσιμοι πόροι περιορισμένοι

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos