Συνελήφθησαν δυο (2) ημεδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην Σύρο

26 Σεπτεμβρίου 2012 19:31

Συνελήφθησαν χθες (25-09-2012) στην Σύρο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, δυο ημεδαποί ( μια γυναίκα και ένας άνδρας) ηλικίας 31 και 32 ετών αντίστοιχα κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι στην Ερμούπολη Σύρου, ύστερα από έλεγχο που έγινε στους συλληφθέντες βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:

• Δυο (2) αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων

• Μια (1) αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία που περιείχε σκόνη από διάλυση ναρκωτικών χαπιών βάρους 3,2 γραμμαρίων

• Τριάντα τέσσερα (34) ναρκωτικά χάπια

• Μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι οι δράστες κατείχαν τις ναρκωτικές ουσίες προκειμένου να τις διαθέσουν σε τοξικομανείς της Σύρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθη στην Ρόδο ένας ημεδαπός για μη απόδοση φόρων (Φ.Π.Α.) προς το Δημόσιο

Οι συνολικές οφειλές ξεπερνούν τις 43.000 ευρώ

Συνελήφθη σήμερα (26-09-2012) το πρωί στην Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 69χρονος ημεδαπός, διευθύνων σύμβουλος ξενοδοχειακής επιχείρησης, για μη απόδοση Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.).

Συγκεκριμένα, ο 69χρονος δεν απέδωσε Φ.Π.Α., κατά τη διαχειριστική περίοδο από 01-01-2011 έως 30-09-2011, ποσού που ανέρχεται στις 43.951,54 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν, αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 παρ.1 του Ν. 2523/97 «Διοικητικές και ποινικές κυρώσεις στη φορολογική νομοθεσία και άλλες διατάξεις» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.


Καταγγέλθηκε βιασμός σε βάρος Βρετανίδας, στην Ρόδο

Χθες (25-09-2012) το βράδυ καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λίνδου από 19χρονη αλλοδαπή υπήκοο Μ. Βρετανίας ότι έπεσε θύμα βιασμού από αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία, χθες, κατά την διάρκεια νυχτερινού περίπατου σε περιοχή της Λίνδου, ο Αλβανός τον οποίο γνώριζε η 19χρονη και την συνόδευε, την εξανάγκασε αρχικά σε ασελγείς πράξεις και στην συνέχεια σε συνουσία χωρίς την θέλησή της.

Ενεργείται προανάκριση από τον Αστυνομικό Σταθμό Λίνδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos