Αλλαλούμ και προβλήματα στις δικαστικές εκπροσωπήσεις της ΠΝΑ

04 Οκτωβρίου 2012 18:51

Συνεδρίασε στη Σύρο στις 3 Οκτωβρίου 2012 η οικονομική επιτροπή της Π.Ν.Α.

Ο περιφερειακός συνδυασμός ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ , εκπροσωπήθηκε από τον κο Χαράλαμπο Κόκκινο και τον κο Γεώργιο Παπαμανωλη.

Τα μέλη τη παράταξης μας ψήφισαν λευκό στα θέματα που αφορούσαν:

-Δράσεις Πολιτισμού-Αθλητισμού της Π.Ν.Α.

-Νομική Εκπροσώπηση σε Δικαστικές Υποθέσεις της Π.Ν.Α.

Στα θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού για πολλαπλή φορά δεν δόθηκε εισήγηση στα μέλη της επιτροπής!!! Διαβάστηκε από τον εισηγητή της πλειοψηφίας την ώρα της συνεδρίασης και επιβεβαίωσε την προχειρότητα που προσεγγίζει τα θέματα η Περιφερειακή Αρχή αλλά και την αποσπασματικότητα των δράσεων που δεν εντάσσονται σε ένα ολοκληρωμένο προγραμματισμό για το σύνολο των νησιών μας.

-Στις δικαστικές υποθέσεις παραμένουν οι Κυκλάδες χωρίς μόνιμο νομικό εκπρόσωπο, οι κοστοβόρες αναθέσεις σε εξωτερικούς δικηγόρους συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης η Περιφερειακή Αρχή ανακάλυψε ότι νομικές υποθέσεις που θα ανέθετε σε εξωτερικούς συνεργάτες από εισήγηση του Νομικού Σύμβουλου Δωδεκανήσου κο Φιλιππάκου, πρέπει να μεταβιβαστούν στους αρμόδιους δήμους , ειδικούς διαδόχους της πρώην Νομαρχίας Κυκλάδων για θέματα πολεοδομίας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos