Συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

17 Οκτωβρίου 2012 21:01

Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την 1η Οκτωβρίου με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, ο αντιπεριφερειάρχης

Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος είχε σήμερα συνεργασία με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Ζηδιανάκη και τη Γενική Γραμματέα Τσιβγούλη Μάρμω, με σκοπό να τεθεί το θεσμικό πλαίσιο της συμμετοχής και της στήριξης της Περιφέρειας στην υπό ίδρυση κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, που θα έχει ως σκοπό την παροχή φροντίδας σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της περιοχής μας.

Παρουσία του νομικού συμβούλου της Περιφέρειας Γιώργου Φιλιππάκου και του ειδικού συμβούλου Γιώργου Στεργίου, εξετάστηκαν όλες οι λεπτομέρειες και οι νομικές πτυχές ίδρυσης αυτής της σημαντικής δομής, που επιβάλλεται να είναι προσαρμοσμένη στις προϋποθέσεις και στις αρμοδιότητες που προβλέπει ο «Καλλικράτης» για την Αυτοδιοίκηση Α' και Β' βαθμού. Θα ακολουθήσει η σχετική πρόταση και έγκρισή της από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σημειώνεται, ότι ανάλογες δομές θα δημιουργηθούν και για άλλους τομείς δράσης, όπως η προστασία του περιβάλλοντος και ο πρωτογενής τομέας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos