Τήνος: Κατάληψη στη ΔΟΥ

21 Οκτωβρίου 2012 02:14

Την 18-10-2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με τους άμεσα θιγόμενους από την επικείμενη κατάργηση της Δ.Ο.Υ.

Τήνου (λογιστές Τήνου). Ο Δήμαρχος εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αρνητική αυτή εξέλιξη και παρέθεσε το ιστορικό των μέχρι τώρα ενεργειών του από την Τήνο αλλά και στην Αθήνα, όπου αυτοπροσώπως είχε επαφές για το θέμα αλλά και συνεργασία με Δημάρχους άλλων νησιών, για να αποφευχθεί η εξέλιξη αυτή της κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Τήνου, με κάθε τρόπο.

Σήμερα Παρασκευή 19-10-2012 ξεκίνησε κατάληψη του κτιρίου που στεγάζει τη Δ.Ο.Υ. Τήνου, με την παρουσία πολλών λογιστών και δικηγόρων της Τήνου αλλά και κατοίκων. Ο Δήμος Τήνου απερίφραστα δηλώνει ότι στηρίζει την ενέργεια αυτή. Με την αποφασιστικότητά της καταδεικνύει την απόγνωση που δημιουργεί σε πρώτη φάση στους άνω επαγγελματίες και κατ΄ επέκταση σε όλους τους Τηνιακούς και όσους έχουν επιλέξει την Τήνο για διαμονή ή επαγγελματική δραστηριότητα, η πιθανότητα να καταργηθεί η Δ.Ο.Υ. Τήνου.

Ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν από την πρώτη στιγμή παρόντες στην ενέργεια της κατάληψης της Δ.Ο.Υ. Τήνου. Ο Δήμος Τήνου για μία ακόμη φορά εκφράζει την σφοδρή αντίθεσή του στα σχέδια του Υπουργείου Οικονομικών και δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Η πρόθεση αυτή της κυβέρνησης είναι εσφαλμένη, σημαίνει σαφώς οπισθοδρόμηση, εγκατάλειψη βασικών αρχών στις οποίες στηρίξαμε οράματα για την Τήνο (αποκέντρωση, τοπική ανάπτυξη, ενίσχυση νησιωτικότητας) αλλά και θα αποβεί εθνικά επιζήμια. Γι΄ αυτό ο Δήμος Τήνου συνεχίζει τον αγώνα του για τη διατήρηση της Δ.Ο.Υ. Τήνου, με την ίδια μαχητικότητα που τον ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos