Υπό «συγχώνευση» το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού – Παρέμβαση

21 Οκτωβρίου 2012 02:18

 
στήριξη της Περιφέρειας για την εξαίρεση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Δωδεκανήσου (πρώην Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου)

από τη διαδικασία των συγχωνεύσεων προνοιακών ιδρυμάτων, ζήτησε ο πρόεδρος του Κέντρου Βασίλης Καρνάβας στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκο, παρουσία της προέδρου του Σωματείου «Αγία Ειρήνη η Ορφανοτρόφος» Κωνσταντίνα Κουστούκου – Δενδρινού.

Προηγήθηκε πριν από δύο ημέρες επικοινωνία του κ. Καρνάβα με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, ο οποίος δεσμεύτηκε να στηρίξει το δίκαιο αίτημα της Διοίκησης του ιδρύματος και ήδη έχει προβεί σε σχετική παρέμβαση προς τα Υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εργασίας.

Την ίδια διαβεβαίωση έδωσε και ο κ. Χατζηδιάκος, που συμφώνησε στην ανάγκη διατήρησης της «αυτονομίας» του Κέντρου, λόγω της ειδικής αποστολής και του σπουδαίου έργου που επιτελεί επί δεκαετίες, επισημαίνοντας και την παράμετρο της σημερινής οικονομικής συγκυρίας που επιβάλλει τη στήριξη δομών που προσφέρουν τα μέγιστα στα παιδιά.

«Προσβλέπουμε στην ευαισθησία της Περιφέρειας» είπε ο κ. Βασίλης Καρνάβας, με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου να τονίζει με έμφαση τον σημαντικό ρόλο του ιδρύματος και την προσφορά του στην κοινωνία της Δωδεκανήσου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos