Με εντολή Περιφερειάρχη, ΕΔΕ μετά από καταγγελία για χρηματισμό υπαλλήλου. Σε αργία τέθηκαν άλλοι τρεις

30 Νοεμβρίου 2012 16:14

Εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) και για υποβολή αιτήματος μέχρι το μεσημέρι προς τον Εισαγγελέα, προκειμένου

να διερευνηθούν, και ποινικά, οι καταγγελίες για χρηματισμό εις βάρος υπαλλήλου της Διεύθυνσης Πρόνοιας, έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, μετά από σχετικές αναφορές του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τέως Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών κ. Διομήδη Σπινέλη, κατά τη διάρκεια συνεδρίου με θέμα «η διαφθορά στον ευρύτερο δημόσιο τομέα».

Με δηλώσεις του σήμερα, ο κ. Μαχαιρίδης τόνισε πως επιβάλλεται η σε βάθος έρευνα, ειδικά όταν πρόκειται για ανώνυμες καταγγελίες, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Έκανε επίσης γνωστό ότι ήδη έχουν τεθεί σε αργία άλλοι τρεις υπάλληλοι που υπηρετούσαν σε άλλα νησιά της Περιφέρειας, που βαρύνονται με σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα, με ένα εξ αυτών να διώκεται βάσει του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα για ποινικά αδικήματα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos