Σίφνος: Προγραμματισμένες δραστηριότητες του Δημάρχου

30 Νοεμβρίου 2012 16:19

Ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης θα απουσιάζει από τη Σίφνο από την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων σχετικά με το Δήμο.

Εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών, που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι όλης της χώρας, κρίνεται επιβεβλημένη η παρουσία του, ως μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων(ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου και η συμμετοχή στα παρακάτω:

- Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην συνεδρίαση των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων Νοτίου και Βορείου Αιγαίου.

Την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ( ΦΟΣΔΑ ), του οποίου επίσης είναι μέλος.

- Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας(ΚΕΔΕ) με βασικό θέμα τα τεράστια Οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι Δήμοι μετά τις συνεχείς περικοπές των πόρων τους αλλά και τη συνολική οικονομική κατάρρευση στην οποία οδηγούνται μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και του προϋπολογισμού του κράτους έτους 2013.

Επίσης, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Σίφνου θα μεταβεί στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, μετά από πρόσκληση του ευρωβουλευτή κ. Σταυρακάκη και με τη συμμετοχή του Δικτύου Μικρών Νησιών, όπου μαζί με αιρετούς απ' όλη την Ελλάδα, Έλληνες και ξένους ευρωβουλευτές ,θα συμμετέχουν σε διημερίδα εργασιών. Tα θέματα προς ενημέρωση και συζήτηση αφορούν στους τομείς της Θαλάσσιας πολιτικής και Αλιείας, του Τουρισμού, της Γεωργίας και της Αγροτικής ανάπτυξης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos