Η κοινωνία μας βιώνει την έξαρση «τυφλών» τρομοκρατικών επιθέσεων…

25 Ιανουαρίου 2013 00:13

Αίτημα της «Νέας Εποχής για τα Νησιά μας» να συζητηθεί το ανησυχητικό φαινόμενο της τρομοκρατίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν στον ελληνικό λαό τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα.

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παλεύει να ορθοποδήσει έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλες και αιματηρές θυσίες, την ώρα που αποκαθίσταται η εικόνα της χώρας στο παγκόσμιο στερέωμα, τα τελευταία «τυφλά» τρομοκρατικά χτυπήματα σε δημόσιους χώρους, σε πολιτικά κόμματα, σε απλούς πολίτες και δημοσιογράφους στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση και στη δημιουργία φοβικών συνδρόμων.

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα δημιουργούν και συντηρούν αίσθημα ανασφάλειας στους Έλληνες πολίτες, δυσφημούν τη χώρας μας στο εξωτερικό και τορπιλίζουν την αυξημένη τουριστική κίνηση που αναμένεται φέτος στη χώρα μας.

Το σχέδιο «ανωμαλίας» που οργανωμένα και προκλητικά κάποιοι εφαρμόζουν δεν θα περάσει. Η ελληνική κοινωνία καταγγέλλει τους εκφραστές της τυφλής βίας και καλεί την οργανωμένη πολιτεία να διαφυλάξει τη νομιμότητα και την ειρηνική διαβίωση του λαού μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ, σε χώρους που είχαν καταληφθεί από «αναρχικά» στοιχεία και στο «νοικοκυριό» τους βρέθηκαν «αντικείμενα» που αποστολή είχαν τραμπουκισμό και βία, ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους εκφραστές του χάους ήταν η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. δηλώσεις στελεχών) και άλλα αριστερά σχήματα.

Ο Περιφερειακός Συνδυασμός «Νέα Εποχή για τα νησιά μας»

καλεί το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου να συζητήσει το θέμα της έξαρσης της τρομοκρατίας και να καταδικάσει απερίφραστα τα φαινόμενα βίας και τρομοκρατίας και να απομονώσει τους «ψευτο-προοδευτικούς» υποστηρικτές της.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της ΠΝΑ

και της «Νέας Εποχής για τα Νησιά μας»

Χαράλαμπος Κόκκινος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos