Δυναμική ήταν η παρουσία της ΠΝΑ, στην ΒΙΤ 2013

19 Φεβρουαρίου 2013 19:55

Καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό το κενό που δημιουργήθηκε λόγω των επιλογών και προτεραιοτήτων του Υπουργείου Τουρισμού στην καθιερωμένη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Μιλάνο.

Στο περίπτερο των 72 τ.μ φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι από έντεκα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, καθιστώντας την παρουσία της Περιφέρειας πρωταγωνιστική στο σύνολο των δεκαπέντε ελληνικών προορισμών που συμμετείχαν στην έκθεση.

Θεσμικά την ΠΝΑ εκπροσώπησε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Καρπάθου-Κάσου Ερωτόκριτος Μιχάλης.

Σε συνεννόηση με τους δήμους Ρόδου, Κω, Καρπάθου, Αστυπάλαιας, Θήρας, Μυκόνου, Πάρου, Τήνου, Φολεγάνδρου, Μήλου και Κιμώλου προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα, διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό προωθητικό υλικό ενώ πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες και επαγγελματίες της ιταλικής τουριστικής βιομηχανίας.

Κρίνεται πολύ σημαντική η αρωγή του γραφείου ΕΟΤ Μιλάνου, που υποστήριξε ενεργά την εκθεσιακή παρουσία της Περιφέρειας με προγραμματισμένες συνεντεύξεις στο Canale 5 και Italia, σημαντικά τηλεοπτικά δίκτυα της Ιταλίας. «Χωρίς να θεωρείται πανάκεια η εκθεσιακή συμμετοχή, καταβάλαμε προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για στοχευμένες επαφές με πράκτορες και δημοσιογράφους για λογαριασμό των νησιών των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων που αποτέλεσαν και τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής παρουσίας στη ΒΙΤ», επισημαίνει η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κα. Φτακλάκη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos