Σύσκεψη στο Δημαρχείο για θέματα του Αερολιμένα Νάξου

05 Μαρτίου 2013 00:16

Σύσκεψη στο Δημαρχείο είχε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου ο Δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, με στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Κρατικού Αερολιμένα

Νάξου και, συγκεκριμένως, με τον Αερολιμενάρχη, Γιώργο Ήμελλο και τον υπεύθυνο τηλεπικοινωνιών, Κώστα Δημητρόπουλο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός.

Τα στελέχη της Υ.Π.Α. ανέλυσαν την υφιστάμενη κατάσταση του Αερολιμένα και τους τρόπους βελτίωσής του. Κατά τη συζήτηση θεωρήθηκε αναγκαία η κατασκευή μεγαλύτερης αίθουσας επιβατών, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα τελωνειακού και διαβατηριακού ελέγχου, προκειμένου ο Κρατικός Αερολιμένας Νάξου να γίνει πύλη εισόδου απευθείας πτήσεων εξωτερικού. Επίσης, αναφορά έγινε στη μελέτη επέκτασης του διαδρόμου προσγείωσης, στην ανάγκη αντικατάστασης των πυλώνων φωτισμού και στη γενικότερη εικόνα του Αερολιμένα. Διεξοδική ήταν και η αναφορά στους τρόπους και στους νόμους που διέπουν τις αεροδιακομιδές ασθενών, ως θέμα που απασχολεί έντονα και τη διοίκηση και τους δημότες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, μετά τη λήξη της σύσκεψης, δήλωσε: «Μας απασχολεί έντονα η εικόνα και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Αερολιμένα Νάξου, γιατί αποτελεί τη δεύτερη πύλη εισόδου στη Νάξο, μετά το λιμάνι. Ωστόσο, με αναβάθμιση του Αερολιμένα, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πόλο έλξης του τουριστικού προϊόντος, που αποζητούν όλοι οι φορείς του Δήμου μας. Θεωρούμε επιβεβλημένη τη συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για όλα τα θέματα που αφορούν στον Αερολιμένα και, εν τέλει, στην εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών μας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos