Σύσκεψη για την Θήρα

05 Μαρτίου 2013 00:26

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου και με την παρουσία του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη επικεντρωμένη στα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Θήρας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ν. Ζώρζος , οι Αντιπεριφερειάρχες Τζώρτζης Μακρυωνίτης, Ελευθερία Φτακλάκη και Αντώνης Χατζηιωάννου, , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δ. Γρυπάρης, Ι. Μάινας, Β. Σιγάλας, Ι. Καραμολέγκου καθώς και οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αναφορικά με τα έργα που εκτελούνται ή έχουν προγραμματιστεί στον Δήμο Θήρας, τονίσθηκε πως πρέπει να δοθεί έμφαση σε αυτά που ήδη υλοποιούνται αλλά και να προχωρήσει η διαδικασία ωρίμανσης των υπολοίπων όσο το δυνατόν νωρίτερα. Επιπρόσθετα, επισημάνθηκε πως ο Δήμος Θήρας είναι ο τρίτος Δήμος της Περιφέρειας σε ενταγμένα έργα.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα έργα που πραγματοποιούνται στο νησί της Θήρας, το ΤΕΕ Θήρας οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται άμεσα έχοντας στόχο την λειτουργία του κατά την επόμενη σχολική χρονιά καθώς και τα πρόσφατα δημοπρατηθέντα έργα αντιστήριξης πρανών περιοχής Τελεφερίκ, παλιού λιμένα Φηρών και περιοχής λιμένα Αθηνιού, των οποίων οι εργασίες άμεσα θα ξεκινήσουν.

Επίσης, στη σύσκεψη αναπτύχθηκαν από τους υπηρεσιακούς παράγοντες δράσεις που πρόκειται να γίνουν στο νησί σε επίπεδο Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, Σεμιναρίων Επιμόρφωσης αλλά και δράσεις από το Κέντρο Πρόληψης ΘΗΣΕΑΣ .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos