Δήμος Σϊφνου: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε μαθητές του Δημοτικού κια Αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου

06 Μαρτίου 2013 17:48

Ο Δήμος Σίφνου, ανταποκρινόμενος θετικά στα αιτήματα του Δημοτικού Σχολείου και του Πανσιφναϊκού Αθλητικού Συλλόγου, ενημερώνει ότι το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου θα βρίσκονται

στο νησί μας 2 παιδοκαρδιολόγοι και 2 παιδοοφθαλμίατροι. Οι συγκεκριμένοι ιατροί θα εξετάσουν αφιλοκερδώς στο ισόγειο του Περιφερειακού Ιατρείου τους μαθητές της Γ΄ και της Ε΄ Δημοτικού καθώς και τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Η πρόσκληση στους ιατρούς έγινε μετά από συνεννόηση με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, τον Πρόεδρό του και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη Γεώργιο, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην κοινωνική πολιτική και την πρόνοια του Δήμου Σίφνου, προκειμένου με τις απαραίτητες εξετάσεις να διασφαλίζεται κατά το δυνατό την υγεία των παιδιών μας και να εκδίδονται τα σχετικά δελτία υγείας. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό οι γονείς δεν επιβαρύνονται οικονομικά και δεν υφίστανται το κόστος και την ταλαιπωρία μετάβασης στη Σύρο ή την Αθήνα.

Ο Δήμαρχος Σίφνου

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos