Υποδοχή Ελλήνων Ολυμπιονικών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

10 Απριλίου 2013 19:15

Σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου 2013, ο Αντιπερφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Πουσσαίος, παρουσία του Εντεταλμένου Π. Συμβούλου για τον Αθλητισμό

και τον Πολιτισμό κ. Δ. Γρυπάρη, υποδέχθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Πλατεία Τσιροπινά, τρεις Έλληνες Ολυμπιονίκες που έχουν δώσει στη χώρα μας μεγάλες διακρίσεις. Η Βούλα Κοζομπόλη, αργυρή Ολυμπιονίκης στην υδατοσφαίριση, ο Γιάννης Κωστάκης, χάλκινος Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση και η Βούλα Ζυγούρη, τέταρτη Ολυμπιονίκης στην πάλη, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Λακαταμίτου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους, ανταλλάχτηκαν απόψεις που αφορούν στον Αθλητισμό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ ο κ. Πουσσαίος τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμβολή των Ολυμπιονικών στην προβολή της χώρας μας. Επιπρόσθετα, τονίσθηκε η σημασία του Αθλητισμού και του Πολιτισμού στην δύσκολη αυτή συγκυρία που διανύουμε, η ανάγκη στήριξης των αθλητών μας σε κάθε επίπεδο, η ανάδειξη του αθλητισμού ειδικότερα στη νέα γενιά και η συμβολή τους στην ενημέρωση ενάντια στην χρήση των αναβολικών ουσιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos